MealoOperation

En unik branche – kræver unikke operationelle løsninger.

Alt hvad du har brug for i ét system. Slut med tidskrævende administration og manuelle processer. MealoOperation samler din organisation og giver medarbejderne de bedste forudsætninger for succes.

ØG DIN BUNDLINJE

Omsætningsforecast til styring af driften

Med MealoOperation får du et avanceret statistisk omsætningsforecast, som hjælper dig med at forudsige din omsætning. Enhver restauratørs løn- og vareprocent er afgørende for overskud og med MealoOperation får du branchens bedste forecastalgoritme. Dit unikke afdelingsforecast hjælper dig med at lægge en optimal vagtplan og sikre et korrekt vareindkøb.

Økonomi & nøgletal ét sted

ØKONOMI

Mealo hjælper med at konvetere dine data til brugbare indsigter, således du altid har overblik over din restaurants performance. Du får realtids indsigt i de vigtigste nøgletal som restauratør og data er oganiseret på en overskuelig måde, samt giver dig mulighed for let at dele med relevante medarbejdere i organistationen.

En vagtplan der også er et værktøj

VAGTPLAN

En vagtplans primære funktion er at bemande din restaurant. Hos Mealo får du også et værktøj som bl.a. tilbyder dig at allokere lønbudgetter baseret på forecast – og sikre at der ikke bruges ubudgetterede lønkroner uden accept. Budgettet kan både håndteres samlet, men også opdeles mellem personalegrupper.

SMART KONTROL

Tjeklister, rengøring og smart onboarding

Uanset hvilken restaurant du driver, findes der en lang række rutine opgaver som skal klares i driften. Med Mealo kan du oprette tjeklister til forskellige formål og sikre korrekt samt rettidig opgaveudførelse. Har køkkenet forberedt til næste dags arrangement? Har tjeneren åbnet restaurant korrekt? Har personalet husket at rengøring maskinerne? En god onboarding skaber resultater og her kan du skræddersye forløb til de enkelte roller, tilknytte materiale og sikre at opgaverne er løst og godkendt af lederen.

LAGERSTYRING

Lagerstyring og bestilling af varer

Vareprocenten er afgørende for at din restaurants performance. Du skal for alt i verden undgå at melde udsolgt og det er heller ikke smart at smide mad ud grundet overforbrug. På baggrund af afdelingens forecastet, beregnes den optimale varemængde dine produkter. Varebestilling sker direkte via MealoOperation og når varerne modtages, er alle følgesedler digitaliserede, så personalet let og effektivt sikrer at alle bestilte varer er modtaget. Aldrig har det været lettere at bestille varer for dine medarbejdere.

mealo4

KOMMUNIKATION

Kommuniker direkte med medarbejderne

Der er ofte behov for at kommunikere både bredt og individuelt. Med Mealo kan du kommunikere til alle led i organistationen via SMS, mail eller direkte i systemet. Centraliser og optimer din kommunikation og afliv informationsgrupper på sociale medier, så der ikke opstår misforståelser og manglende informationsdeling.

LØN

Beregn og kør løn til dine medarbejder

Når måneden skal lukkes kan du med få klik i lønmodulet overføre alle medarbejdernes løn til dit lønsystem. Mealo sørger for at informere dig om ansættelsesændringer og du har fuldt overblik over dine lønudgifter.

Mealo er blevet anmeldt som værende et rigtig godt take away system af hjemmesider i guides og test, hvilket det har taget godt imod.