MealoTAKE-AWAY

Et take-away system, skræddersyet efter jeres behov.

0% i kommission

Har du behov for en takeaway løsning eller leveringspartner? Så kontakt os for nærmere information.

Mealo hjælper allerede en lang række restauratører med at vækste og strømline deres takeaway forretning. Har du behov for en takeaway løsning eller leveringspartner? Så kontakt os for nærmere information.

Så let er det at komme i gang

Book en demo

Baseret på dine behov og ønsker, opsætter vi en demo til din restaurant

Opsætning af din resturant

Vi gennemgår opsætningen og sørger for at bestillingsmodulet er opsat efter dine ønsker.

Begynd at sælge online

Mealo opretter links, klæder personalet på til brug, samt tilslutter tablet og printer i restauranten.

Fuld kontrol

Du har via backoffice fuld adgang til at rette og opdatere din opsætning. Vi sidder klar til at hjælpe, hvis behovet opstår.

Nem betaling

Med Mealo kan dine gæster betale med alle gængse korttyper og MobilePay. Vi udbetaler din omsætning hver uge og du har fuld indsigt i alle transaktioner.

CUSTOM DESIGN

Din restaurant, dit design. Du har et utal af muligheder for at designtilpasse siden, så det matcher dit brand. Dine gæster vil ikke opleve, at de forlader dit univers.

Support

Vi ved at behovet for hjælp ofte opstår uden for traditionelle åbningstider. Derfor kan du altid komme i kontakt med os mellem 08:00 - 23:00.

Én fast pris uanset hvad.

Alle funktioner i MealoTakeAway er inkluderet i prisen.
Uanset størrelse. Uanset antal ordrer. Uanset behov.

499,-

pr. måned/afdeling

take away system
“Med Mealo er vores drift blevet markant mere effektiv bl.a. grundet deres take away system, samtidig har det været en nem proces at implementere i alle dele af vores forretning.”
Lad Mealo hjælpe med dit operations- og take away system​

Thomas Rasmussen
Ejer Grillen Burgerbar

 

FULD KONTROL

Et take-away system med fuld kontrol

Med MealoTakeaway får du fuld kontrol over din takeaway forretning – og hvad betyder så det? Du skal ikke i kontakt med os for at ændre din menu, forberedelsestid eller i kontakt med kunden.

Alle driftsrelaterede indstillinger, kan klares i realtid direkte via tabletten i restauranten. Det er din restaurant og du ved bedst hvordan den drives. Skulle der være behov for asstistance, sidder vores support altid klar til at hjælpe.

godt take away system

KAPACITETSTYRING

Effektiviser arbejdet med kapacitetstyring

Alle køkkener har en naturlig begrænsning for, hvor meget mad der kan produceres. Mealo tilbyder kapacitetstyring, således at du på forkant sikre, at køkkenet ikke bliver overbelastet.

Når køkkenet rammer sin max kapacitet sørger Mealo automatisk for at fremrykke bestillinger til et senere tidspunkt. Du vælger selv om ordrerne skal auto-godkendes eller bekræftes manuelt.

Custom design

Dit brand, din DNA og dine farver

Når gæsten bestiller på din nye takeaway side, vil de ikke opleve at Mealo systemet står bag. Vi går højt op i at tilbyde en løsning som afspejler din restaurants brand.

Derfor har du et utal af muligheder for at skræddersy takeaway siden efter dine ønsker, således gæsten ikke oplever at ”forlade” din hjemmeside.

RESPONSIVE

Et sted at bestille fra. Optimalt for alle devices.

Mealo tilbyder et responsivt design som virker på alle enheder. Uanset om gæsten bestiller fra mobil, tablet eller computer, tilpasses designet og sikrer en optimal brugeroplevelse.

KOMMUNIKATION

Giv kunder besked når det gælder.

Mealo sørger for automatisk kommunikation og notifikationer til dine gæster, som fx ordrebekræftelse og ændrede tider. Din restaurant er afsender på kommunikationen og du bestemmer selv hvor ofte gæsten skal informeres.

NEM BETALING

Sikker og nem betaling

Mealo sørger for du har en betalingsløsning, hvor gæsten kan betale med alle de foretrukne betalingstyper som fx Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay. Du har fuldt indsigt i alle transaktioner og har selv mulighed for at refundere kunder.