Vælg det rigtige kassesystem til din restaurant - det skal du holde øje med

Få en forståelse af, hvorfor et godt kassesystem er vigtigt, hvad det skal kunne og hvorfor det hjælper din restaurant til en effektiv service. Vi fremhæver, elementer du skal være opmærksom på i din udvælgelse af et POS-system.

Vælg det rigtige kassesystem til din restaurant

Med støtte fra

bedste take away system i Danmark

Vælg et POS- og kassesystem udviklet til dine behov

I restaurationsbranchen er det især vigtigt, at du benytter dig af et effektivt og billigt kassesystem med POS-løsninger, som er udviklet til dine specifikke behov. Med et godt kassesystem, kan du sikre at dine gæster får en god oplevelse, hvor servicen er på højt niveau.

Et skræddersyet POS- og kassesystem gør, at I får mere tid, da dobbeltarbejde hurtigt vil blive minimeret, når de manuelle processor bliver automatiseret.

Der findes forskellige POS- og kassesystemer, som er specialdesignet til restaurant eller til butik. Det er derfor en god ide at booke at høre udbyderen om en uforpligtende og personlig demo eller test, så du bedst kan se, hvordan et effektivt og billigt kassesystem kan hjælpe lige netop dig og din restaurant.

Disse funktioner skal dit POS- og kassesystem kunne
Billigt kassesystem og POS til restaurant

Disse funktioner skal dit POS- og kassesystem kunne

Et effektivt POS- og kassesystem til restaurant skal helst indeholde en række funktioner, som alle bør være nemme at bruge, og som er designet til at hjælpe din virksomhed bedst muligt.

I forhold til betalingsfunktioner skal dit POS- og kassesystem, for det første, kunne tage imod forskellige former for kort og kontaktløse betalinger. Du skal samtidig kunne modtage betalinger uden beløbsgrænse, sælge og indløse digitale gavekort, sende digitale kvitteringer og få din indtjening udbetalt indenfor 1-2 hverdage.

Specielt til din restaurant vil det helt klart være en fordel, hvis du benytter dig af QR selvbetjening, hvor gæsterne selv kan scanne QR koden og se jeres menukort, eller selv foretage bestilling og betaling. Med køkkenskærme vil du samtidig hurtigt kunne få sendt bestillingerne automatisk til din køkkenskærm. På den måde vil en bestilling aldrig mere gå tabt.

Med et billigt POS- og kassesystem til din restaurant kan du oprette dit eget take away system, så du nemt og effektivt kan få fuld kontrol over din take away forretning. Med dette kan du hurtigt ændre i din menu, styre forberedelsestiden og komme i kontakt med kunden.

Anvend Mealo til dine take away- og operations systemer​​

Med et take away system hos Mealo vil alle de vigtige funktioner være samlet ét sted. På den måde vil de driftsrelaterede indstillinger hurtigt kunne klares i din restaurant tablet. En fordel er, at du selv kan styre din kapacitet, i forhold til, hvor meget køkkenet og personalet kan klare. 

En anden fordel er, at vi hos Mealo tilbyder et responsivt design, der virker på alle enheder, og som er designet til at sikre en optimal brugeroplevelse. Du har samtidig mulighed for at komme direkte i kontakt med dine kunder, hvis der skulle ske ændringer i deres bestillinger. 

En tredje og ikke mindst vigtig fordel, er at du med vores take away system slipper for dyre kommissionsaftaler. Med 0% i kommission kan du i stedet billigt og effektivt investere din omsætning i din restaurant. 

Hver virksomhed er forskellig, det er derfor vigtigt at systemet er skræddersyet til lige netop jeres behov. Hos Mealo vil vores systemer altid være designet ud fra løsninger, som afspejler lige netop dit brand og virksomhedsidentitet. 

Med Mealo får du et billigt system til kun 499 kr./mdr., for alle funktioner. Book en demo allerede i dag, og lad Mealo samle overblikket for dig, så din drift kan fungere overskueligt, nemt, effektivt og fejlfrit.

Tag kontrollen og gør arbejdet
 nemmere for dig og dine medarbejdere.

godt take away system i Danmark

Et skræddersyet take away system til jeres restaurant

godt take away system i Danmark

Et samlet system til at drive hele resturanten.

godt take away system i Danmark

Et skræddersyet take away system til jeres restaurant

godt take away system i Danmark

Et samlet system til at drive hele resturanten.

Kommer snart

MealoPOS

Et sikkert & enkelt kassesystem.

Book en demo til vores take away system

Vil du optimere din restaurant, så lad os give dig muligheden for en smagsprøve. Kontakt en af vores specialister og få en præsentation af, hvordan Mealo kan hjælpe dig og din forretning.